Hírek

Magyarországi Szakmai Kiállítás

2017-03-08 - Lamitrade Kft

Tisztelt Látogató! Örömmel tájékoztatjuk, hogy idén ismételten megrendezésre kerül a PPDEXO elnevezésű nyomdaipari kiállítás! További információhoz klikkeljen ide!

Tisztelt Látogató!

 

Örömmel tájékoztatjuk, hogy idén ismételten megrendezésre kerül a PPDEXO elnevezésű nyomdaipari kiállítás! Cégünk is kiállít ezen a remek rendezvényen, amely mára egy igen színvonalas eseményé nőtte ki magát. Az előző rendezvényt a rendezők tavaszi időpontra szervezték és ez olyannyira bevált, hogy az idén márciusi hónap végén tarják meg a kiállítást a BOK (volt SYMA) csarnok, „A” csarnokában.

 

Nagy örömünkre szolgálna, ha meglátogatná standunkat és megismerkedhetne néhány remek termékünkkel.

 

Az alábbi linkre kattintva egy regisztráció után ingyenes belépőjegyhez juthat:

 

http://www.regexpo.hu/PPD/reg.php?tip=9&meghivo=32

 

Ezt követően töltse ki az előregisztrációs adatlapot, majd a küldés gombra történő kattintás után a sikeres előregisztrációról e-mailben visszaigazolást fog kapni, melyet kérünk, hogy - belépése meggyorsítása érdekében - kinyomtatva hozzon magával és mutassa be a helyszíni regisztrációs pultnál.

 

Idén a látogatói kitűzőn szerepelni fog egy QR-kód, mely megkönnyíti a látogatók és a kiállítók kapcsolatfelvételét.

A látogatói névkitűzőn megjelenő QR-kód hordozza az Ön által – a regisztráció során - megadott adatokat. Amennyiben Ön hozzájárul a QR-kód leolvasásához, egyben hozzájárulását adja ahhoz, hogy adatait a leolvasó felhasználhassa a kapcsolatfelvételhez.

 

 

Időpont:        2017. március 28-30.

 

Helyszín:      BOK (volt SYMA) csarnok, „A” csarnok

H-1146 Budapest, Dózsa Gy. u. 1.

 

Nyitva tartás: 09.00-18.00 óráig, március 28-án 11.00 órától

 

Számítunk megtisztelő látogatására!

Vissza a hírekhez »