Biegelő és perforáló gépek

MAGNUM MCR-46

Asztali manuális működtetésű biegelőgép, fix szélességű biegelési vastagsággal.

Bővebben

CYKLOS GPM-315

Asztali manuális működtetésű biegelő- és perforálógép, változtatható szélességű biegelési vastagsággal és szögbe állítható illesztővel.

Bővebben

CYKLOS GPM-450

Elektromos biegelő, melynek szerszámait egyszerűen lehet cserélni perforálóról, biegelőkesre. Kézi és lábpedálós működtetés. Masszív fém kivitel.

Bővebben

CYKLOS GPM-450SA

Programozható elektromos biegelő, amelynek biegelési és perforálási ütemét és helyét érintőképernyő használatával programozhatjuk. Szerszámai egyszerűen cserélhető perforálóról, biegelőkesre. Masszív fém kivitel.

Bővebben

CYKLOS GPM 450 SPEED

Teljesen automata adagolású, programozható biegelő és perforáló gép.A gépbe helyezett íveket az automata adagoló, a programozható biegelést, perforálást a programban beállított helyen végzi el az anyagon. A megmunkálás kívánt helye az érintőképernyő segítségével állítható be.

Bővebben

CYKLOS AIRSPEED 450

Levegős adagolású programozható biegelő-, perforáló gép. A berendezés alkalmas biegelésre, kereszt és hosszirányú perforálásra, körkéses riccelésre valamint 3:1/ 2:1-es lyukasztást naptárakhoz.....

Bővebben

CYKLOS KSL-320

Asztali manuális működtetésű biegelőgép, változtatható szélességű biegelési vastagsággal.

Bővebben

CYKLOS DC-320

Kézi működtetésű, megbízható és egyszerűen kezelhető biegelőgép, amellyel egyszerre két biegelést készíthetünk. Alkalmas könyvborítók geric és élbiegeinek elkészítésére. Két illeszték meggyorsítja a munkavégzést. Masszív fém kivitel.

Bővebben

CYKLOS KSL-435

Asztali manuális működtetésű biegelőgép, változtatható szélességű biegelési vastagsággal és szögbe állítható illesztővel.

Bővebben

CREASESTREAM QUICK FEED

Görgős biegelő és perforáló berendezés kézi adagolással. Könnyen kezelhető, mivel nincs benne motor, vagy bonyolult elektronikai rendszer.

Bővebben

CREASESTREAM STANDARD

Görgős biegelő és perforáló berendezés,kézi használattal. Többféle papírvastagsághoz választható gumi biegelő szerszámmal rendelkezik.

Bővebben

CREASESTREAM AUTO-FEED

Görgős biegelő- és perforáló berendezés, automata adagolással. Többféle papírvastagsághoz választható speciális gumi biegelő szerszámmal rendelkezik, amely kifejezetten a digitális nyomatokra lett kifejlesztve. Segítségével kiválóan lehet biegelni a festék felrepedése (kitörése) nélkül!

Bővebben

KAS CREASEMATIC 150

A CreaseMatic 150 teljesen programozható biegelőgép, hossz és kereszt irányú biegelésre is képes. Digitális(toneres)nyomatok biegelésére is alkalmas a festék kitörése nélkül.

Bővebben

KAS CREASEMATIC AUTO 50

A CreaseMatic Auto 50 teljesen automata programozható biegelőgép, hossz és kereszt irányú biegelésre is használható. Digitális(toneres)nyomatok biegelésére is alkalmas a festék kitörése nélkül.

Bővebben