Füzetkészítő gépek

WARRIOR-320

Max. 20 lapból álló kiadványok, füzetek készítésére alkalmas berendezés Erős felépítésű berendezés, amely ideális digitális nyomdák kis példányszámban előforduló irkatűzésére. A berendezés egy menetben megtűzi és meghajtja a füzetet. Alap tűzőfej száma 2 db, de opcionálisan kibővíthető 4 db fejre.

Bővebben

KASFOLD 2000

A KASFOLD füzetkészítő gépeket a felhasználók tapasztalatai és igényeinek megfelelően tervezték és építették. A tulajdonságai tartalmazzák az automata működést és a két oldalas illesztést.A különböző modelleknél a tűzőkapocs végének hajlítása is megválasztható (egyenes vagy befelé görbített).

Bővebben

KASFOLD 3000

A KASFOLD füzetkészítő gépeket a felhasználók tapasztalatai és igényeinek megfelelően tervezték és építették. A tulajdonságai tartalmazzák az automata működést és a két oldalas illesztést. A KASFOLD 3000 opcionálisan omega kapocs tűzésére is képes. Modulárisan a füzetkészítőkhöz vágó egység és ívösszehordó egység is csatlakoztatható.

Bővebben

KASFOLD 5000 HCS

A KASFOLD füzetkészítő gépeket a felhasználók tapasztalatai és igényeinek megfelelően tervezték és építették. A tulajdonságai tartalmazzák az automata működést és a két oldalas illesztést. A KASFOLD 5000HCS tulajdonsága, hogy 5000 tűzőkapocs kapacitású tartóval rendelkezik, és 5 tűzési pozíció lehetséges, beleértve a saroktűzést is.

Bővebben